Volg les bij onze professionele muziekdocenten

Vraag een proefles aan!

Volg les bij onze professionele muziekdocenten

Vraag een proefles aan!

Volg les bij onze professionele muziekdocenten

Vraag een proefles aan!

Volg les bij onze professionele muziekdocenten

Vraag een proefles aan!

Volg les bij onze professionele muziekdocenten

Vraag een proefles aan!

Volg les bij onze professionele muziekdocenten

Vraag een proefles aan!

Al onze docenten zijn professioneel bezig met hun instrument en hebben allen een professionele opleiding gevolgd. Doordat alle docenten expert zijn in hun vakgebied, bieden zij perfecte begeleiding. Als leerling bij Muziekcentrum 'De Speeldoos' in Heerenveen mag je altijd individuele aandacht verwachten. Wij vinden jouw persoonlijke muzikale ontwikkeling erg belangrijk en nemen hier dan ook de tijd voor. Onderstaand kun je alvast online kennismaken met onze docenten, maar zij willen jou ook graag ontmoeten! Plan een saxofoonles, keyboardles of andere muziekles bij Muziekcentrum 'De Speeldoos' in Heerenveen.

Piano-, keyboard- en orgelles

Fedde Tuinstra

Hij is de eigenaar van Muziekcentrum 'De Speeldoos' te Heerenveen. Fedde heeft gestudeerd aan de conservatoria te Groningen en daarna te Arnhem. In Groningen heeft hij piano gestudeerd. Hij is afgestudeerd voor orgel aan het conservatorium te Arnhem bij Theo Jellema en voor kerkmuziek bij o.a. Bert Matter en Gijs van Schoonhoven. Daarna heeft hij nog orgel gestudeerd bij Stef Tuinstra aan de Noord Nederlandse Orgel Academie te Groningen.


Momenteel is hij werkzaam in Heerenveen en Wolvega als organist, pianist, muziekleraar en dirigent. Ook is hij vaste repetitor/pianist van de COV’s te Steenwijk en Heerenveen en sinds 2006 van het Toonkunstkoor Heerenveen. Hij heeft meegewerkt aan diverse grote uitvoeringen van deze koren.

Vraag een proefles aan

Gitaarles (zowel akoestisch als elektrisch)

Herman Woltman

Herman Woltman is componist en gitarist.

Hij speelt o.a. in ‘Ella and her man’: www.ellaandherman.nl
Herman geeft ook les op diverse muziekscholen in Friesland.


Hanno de Vries

Hallo! Ik ben Hanno de Vries en ik geef gitaarles bij Muziekcentrum 

‘De Speeldoos’. Op 8-jarige leeftijd ben ik begonnen met gitaarspelen. 

Na school gelijk mijn gitaar pakken en fanatiek mijn lessen oefenen. 

Hier groeide mijn passie voor muziek. Vanuit de muziekschool werd bandcoaching aangeboden. Te gek om samen in een band muziek te maken!

Dit was het begin als muzikant. Mijn muzikale passie groeide en ook de wens

om anderen net zo enthousiast te maken. Ik begon nadat ik mijn opleiding
elektrotechniek had afgerond aan een nieuwe opleiding: D'Drive,

Podiumkunsten, Productie & Events.
Wat is er nou mooier dan op school muziek maken! Ik was verkocht, dit is het!

Tijdens mijn opleiding ben ik gestart met gitaarles geven bij leerlingen thuis. Fantastisch om te zien dat een leerling vanuit het niks steeds beter wordt en dat ik op deze manier mijn passie kan delen. Dit smaakt naar meer. 

In 2008 heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik als freelance gitaarleraar begonnen. Bij verschillende bedrijven heb ik ervaring op mogen doen als gitarist, leraar, sessiemuzikant, songwriter en het geven van bandcoaching.

Zangles (zowel populair als klassiek)

Marcia van Eldik

Vioolles

Klaas Venema

Saxofoon- en klarinetles

Ilse Hallema

Hallo! Mijn naam is Ilse Hallema en ik geef nu de saxofoonlessen bij Muziekcentrum 'De Speeldoos'.
Toen ik 9 jaar was ben ik begonnen met saxofoon spelen in Joure.
Na een jaar saxofoonles kon ik beginnen bij het jeugdorkest van de Jouster Fanfare. Daar heb ik 8 jaar met plezier bij gespeeld, en zo af en toe speel ik nog wat noten mee

op baritonsax. Na 5 jaar saxofoonles kon ik ook het A-orkest van de Jouster Fanfare binnentreden. Daar speel ik op dit moment nog met veel plezier bij. Toen ik bij het A-orkest kwam wist ik al vrij snel: ik wil verder in de muziek! Al snel kwam ik erachter waar ik moest zijn om zo'n opleiding te volgen: aan het conservatorium, het liefst in Groningen. Helaas moest ik eerst de middelbare school in Heerenveen afmaken, en toen ik mijn diploma had, werd ik toegelaten tot de vooropleiding. Nu ben ik nog druk aan het studeren in het tweede jaar, en vind ik het heel leuk om daarnaast les te geven. Ook geef ik zo af en toe concerten vanuit school (kamermuziek, voorspeelavonden) en treed ik op met de Jouster Fanfare.